marshmallowz » Blogg » Trening RUMPE

Trening RUMPE

Dette er en enkel måte å trene opp rumpen sin på, og den tar kun 10 min!! Så for deg som tenker at "oi, jeg vil også ha en så fin rumpe, MEN jeg har ikke tid nok til det", og vil ha en enkel måte å trene opp rumpen sin på, så er dette noe for deg!

Når jeg trener rumpe så bruker jeg 10 forskjellige treningsøvelser, og jeg bruker 30 sekunder på hver øvelse. 


1. SQUAT
Dette er kun vanlige knebøy, som jeg gjentar hele tiden iløpet av de 30 sekundene. Du går ned i en dyp sittende stilling(se bildet) og opp igjen. 
2. FRONT LUNGES
Du ser på bildet hvordan det fungerer. Du går ned i stillingen du ser på bilde 2 og opp igjen til stillingen på bilde 1. Du gjentar i 30 sekunder og bytter på venstre og høyre fot.3. SIDE LUNGES
Litt vanskelig å forklare, men du går ned med den ene foten og strekker den andre ut. Gjentas i 30 minutt og byttes på å gå ned til høyre og til venstre.4. DEADLIFT
Du går ned i en rumpa ut-stilling, og opp igjen. 
5. DONKEY KICK RIGHT
Her ligger du på alle fire og løfter høyre fot opp og ned sånn som du ser på bildet. 
6. DONKEY KICK LEFT
Her gjør du det samme som på "5. DONKEY KICK RIGHT", bare at på denne gjør du det med venstre.

7. HIP BRIDGE
Bildet forklarer hvordan du gjør denne. Du løfter kun kroppen din opp og ned. 
8. LEG EXTENSIONS
Fant ikke bilde av denne. Her ligger du strekk ut på magen  og løfter opp og ned nedre del av kroppen(fra starten på rumpen og ned) mens øvre delen av kroppen blir liggende. 

9. FLUTTER KICKS
Her gjør akkurat det samme som på leg extensions bare at du nå kun løfter en fot om gangen (begger er i lufta hele tiden, men de "løftes opp" kun en om gangen).
10. FROGGY GLUTE LIFTS
Du ligger fortsatt i samme stilling som leg exstensions, men her løfter du opp hele nedre del av kroppen som du ser på bildet, og gjentar dette opp og ned.

 

 

5 kommentarer

bergheimen

21.02.2013 kl.12:17

Kjempe fine trenings øvelser :D skal definitivt prøve dem !:D

grh

21.02.2013 kl.20:22

Skal nok prøve ut denne :)

marshmallowz

21.02.2013 kl.20:40

bergheimen: Takk! Suupert! Det beste er at de funker helt fantastisk, du merker stor forskjell etter kun et par ganger med disse øvelsene!

marshmallowz

21.02.2013 kl.20:42

grh: Suuupert:)

bergheimen

21.02.2013 kl.20:43

Så bra !:D Starter i morgen !:D

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente fra en liten øy i Rogaland! Jeg går i 1 klasse, på studiespesialisering. Denne bloggen handler generelt om livet mitt. Kommer til å skrive en del om trening, klær og mat ettersom det er de tingene jeg interesserer meg for, og som er store deler av livet mitt! Ellers skriver jeg om alt som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits