marshmallowz » Blogg » Bloggvurdering #1

Bloggvurdering #1

Hallo alle mine fine lesere!

Jeg lagde nettopp et innlegg, hvor jeg skrev at dere som ville ha det - skulle få en bloggvurdering av meg! Dere finner innlegget HER

Såå.. Her får dere bloggvurdring #1.


Bloggen jeg starter med er sandralights.blogg.no (LINK HER

HEADER: Du har ingen header. Dette er egentlig veldig negativt, ettersom en header er det første du ser når du går innpå en blogg og det er det som gir det førsteinntrykket av bloggen. Hadde du tatt bort der det står 1100x500px hadde headeren vært enkel og fin, men ettersom du ikke har gjort det synes jeg du skal fikse en ny header. Det trenger ikke være en veldig avansert header, men et bilde av deg selv eller noe du liker, eller bare navnet ditt med en enkel hvit bakgrunn hadde gjort hele førsteinntrykket av bloggen mye bedre.
DESIGN: Du har et veldig fint og enkelt design som jeg bare E-L-S-K-E-R. Har ingen ting negativt eller noe kritikk å si om dette designet. VELDIG BRA.
INNLEGG: Du er en veldig aktiv blogger, og poster jevnlig masse innlegg. Jeg gikk gjennom bloggen, og på 3 dager har du skrevet ca 17 blogginnlegg - noe som er i ooverkant mye. Det er bra du er aktiv, men det kan bli for mye også. Du må huske på at leserene dine faktisk må kunne gå på bloggen din en gang til dagen uten å måtte lese 10 blogginnlegg. Skriv heller litt mer i få innlegg, enn å bare poste innlegg - for å poste noe. Ellers har du mange fine, bra og store bilder i omtrent alle innleggene dine. (Veldig bra). TERNINGKAST: 

Hva synes du om vurderingen? Vil du også bli vurdert så er det bare å legge igjen en komentar HER

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente fra en liten øy i Rogaland! Jeg går i 1 klasse, på studiespesialisering. Denne bloggen handler generelt om livet mitt. Kommer til å skrive en del om trening, klær og mat ettersom det er de tingene jeg interesserer meg for, og som er store deler av livet mitt! Ellers skriver jeg om alt som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits