marshmallowz » Blogg » NEEEEEEEEIII

NEEEEEEEEIII

DA BLE DET EKSAMEN PÅ MEG DA!! I MATTEE!!!! ÅÅÅÅRRRRHHH

 

Har egentlig vært veldig sikker på at jeg ikke kom til å komme opp til eksamen dette året, ettersom det bare er rundt 5 stk (av 30) i klassen som kommer opp.. MEN så flaks har ikke jeg nei. Kjente meg utrolig nervøs når jeg satt meg ned i kantinen og vi fikk lest opp hvem i første klasse som kom opp til eksamen. De leste opp tilfeldig rundt i alle første-klassene, men i etternavn rekkefølge. Da jeg nærmet meg mitt etternavn og ingen av de rundt meg hadde kommet opp ble jeg 100% sikker på at nå - nå roper de snart opp mitt navn! Jeg satt å skalv, samtidig som jeg var veldig rolig ettersom jeg var veldig sikker på at jeg kom til å bli ropt opp. Og ikke lenge etter på roptes navnet mitt opp i mikrofonen der framme. Jeg gikk rolig opp, hentet arket, og leste på det på vei ned igjen. Der sto det jeg var kommet opp i matte!! Var egenltig veldig glad for at det ble matte, ettersom de to fagene det sto mellom var engelsk og matte. Har helt klart bedre karakterer i matte!

Så ja, nå har jeg hamstret inn myyye godt, og er klar for en helg med matte-pugging! 
Hvordan gikk det med dere da? Kom dere opp i noe til eksamen i år, isåfall - kom du opp i det du ville? 

2 kommentarer

Oda Sæther

17.05.2013 kl.18:50

haha, lykke til :)

marshmallowz

28.05.2013 kl.00:29

Oda Sæther: Takk skal du ha, eksamenen gikk faktisk greit! håper jeg hvertfall, får vente å se når jeg får svar på den.. :D

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente fra en liten øy i Rogaland! Jeg går i 1 klasse, på studiespesialisering. Denne bloggen handler generelt om livet mitt. Kommer til å skrive en del om trening, klær og mat ettersom det er de tingene jeg interesserer meg for, og som er store deler av livet mitt! Ellers skriver jeg om alt som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits