marshmallowz » Blogg » Summertimeeeee

Summertimeeeee

Åja, stemmer det - Jeg har jo blogg jeg, ja! Vell.. Det har jeg glemt ut i en god stund nå... Men jeg er så og si tilbake igjen nå, håper jeg! Tiden jeg har vært borte har jeg brukt på å bli ferdig med eksamen og skolen for dette året, og det har jeg blitt nå! Sommerferien fikk jeg på fredag, og det er dødsdeilig!! Merker at jeg allerede nå har klart å snu døgnet helt rundt, så jeg lurer på hvordan det blir videre de neste 3 månedene... Hehehe. Åååhhh, jeg kan ikke få sagt nok ganger for LYKKELIG og GLAD jeg er over at dette skoleåret er ferdig og at jeg har 3 hele måneder på å slappe av fra skolen og alt stress. Jeg tror ikke studiespesialisering var riktig valg for meg, men nå har jeg klart meg et helt år, så jeg skal bite sammen tennene og klare meg gjennom de to neste også! Noen av dere som er like skole-lei som meg eller? ..

 

Har foreløbig ikke så mange andre planer enn at jeg skal få besøk av kjæresten min noen uker, det blir herlig! Ellers så blir det nok en (eller flere? værsåsnillmamma, jeg trenger noen shoppingturer nå...) tur til utlandet med familien! Forhåpentligvis klarer jeg å få med meg mamma til både syden og london, men tror nok hvertfall det blir en tur til syden! DEET blir deilig!
 

Såå... Noen andre som også har sommerferie? Hvis ikke - Når får dere den? J

 

4 kommentarer

Fantastisk inspirasjon :)

Vilde

05.06.2013 kl.16:04

Gleder meg sjukt til sommerferien! Elsker bloggen din! Koslig med kommentar tilbake :)

marshmallowz

17.06.2013 kl.04:02

Martine Hermansen: Takker! Ha en fin sommer! :)

marshmallowz

17.06.2013 kl.04:02

Vilde: Hatt sommerferie i over 2 uker nåå, er så sinnsykt herliiig! :) Takk for det! Og det kan sikkert ordnes.. :)

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente fra en liten øy i Rogaland! Jeg går i 1 klasse, på studiespesialisering. Denne bloggen handler generelt om livet mitt. Kommer til å skrive en del om trening, klær og mat ettersom det er de tingene jeg interesserer meg for, og som er store deler av livet mitt! Ellers skriver jeg om alt som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits