marshmallowz » Blogg » Oppdrag "lag nytt design" har nå startet!!

Oppdrag "lag nytt design" har nå startet!!

Jeg har blitt så møkklei av det designet jeg har nå, så jeg har bestemt jeg for å prøve å lage et helt selv! (Har tidligere kun brukt gratisdesign fra andre blogger). Så dette kan jo bli spennende... Vet ikke helt om jeg kommer til å klare å lage noe bra, prøver hvertfall mitt beste! Vil bare ha et veldig enkelt, men samtidig fint design! 

Tror nok jeg kommer til å sitte i hele natt med dette, så flink som jeg er med koding..... men sålenge jeg blir ferdig en gang er jeg fornøyd, hehe! :)


Dette er designet jeg har nå, snaart bortevekk! (søte grisen♥♥♥)


Wish me goodluck!!? Det trenger jeg. 

2 kommentarer

Ida Marie

18.06.2013 kl.01:07

Eg brukte kjempelang tid på å mekke mitt slik eg ville ha det...men no er eg endeleg fornøgd! Det er litt ekstra kjekt å vere fornøgd med bloggen når ein veit at ein har gjort det sjølv :)

marshmallowz

18.06.2013 kl.19:00

Ida Marie: Ja.. Sånnt tar veldig lang tid.. Men det er heldigvis verdt det når man er helt ferdig! :D

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente fra en liten øy i Rogaland! Jeg går i 1 klasse, på studiespesialisering. Denne bloggen handler generelt om livet mitt. Kommer til å skrive en del om trening, klær og mat ettersom det er de tingene jeg interesserer meg for, og som er store deler av livet mitt! Ellers skriver jeg om alt som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits