marshmallowz » Blogg » New in; from Turkey

New in; from Turkey

Verdensbeste mamma har nettopp kommet hjem fra Tyrkia (Alanya). Hun reiste sammen med noen veninner, så jeg fikk ikke være med.. Men jeg er ganske sikker på at vi kommer til å reise masse ellers i sommer, der jeg får være med! Så jeg er fornøyd! 

Mamma hadde shoppet en del ting til meg, og jeg er såååå fornøyd med det jeg fikk!

 # Converse bag! Dette var noe jeg virkelig trengte. Tror jeg kommer til å bruke den mest som en gym bag, men den er jo veldig fin og grei ellers også. Veldig greit med en sånn stor bag når jeg feks er på reise. # Morgenkåpe! Denne kjøpte mamma til meg fordi hun var så lei av at jeg bare stjal hennes hele tiden.. hehhe. MEN den var jo veldig søt da, og den kan brukes ellers også når jeg bare har slappe dager hvor jeg bare valser rundt hjemme. # Hvite Converse sko! Fiiiiineee. #  Armbånd. Veldig fint, men ikke altfor "finslig" til at det ikke kan brukes i hverdagen. # Bergunder Converse. ELSKER disse, sååå fine.

Nei, det er ikke ekte converse. Men det bryr jeg meg fint lite om, jeg synes de var dritfine! Har ellers både ekte converse i svart og blå, og det er ikke så stor forskjell på de ekte og falske! :)

Hva synes dere om det jeg fikk? Fine ting, ikkesant? hihi♥ 

2 kommentarer

Silje

18.06.2013 kl.14:42

Så fine innkjøp! :)

marshmallowz

18.06.2013 kl.19:00

Silje: Thank yooou! :)

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente fra en liten øy i Rogaland! Jeg går i 1 klasse, på studiespesialisering. Denne bloggen handler generelt om livet mitt. Kommer til å skrive en del om trening, klær og mat ettersom det er de tingene jeg interesserer meg for, og som er store deler av livet mitt! Ellers skriver jeg om alt som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits