marshmallowz » Blogg » Fristet

Fristet

Hei allesammen!

Jeg beklager at jeg ikke har vært så veldig aktiv på bloggen i det siste. Dette er jo selvfølgelig fordi jeg har hatt sommerferie i snart 3 uker allerede nå, og jeg har heller brukt tiden på å slappe av og nyyyte sommeren sammen med venner, kjæresten og familie enn å sitte på dataen og blogge. MEN jeg skal prøve å bli bedre! :-)
Jeg får besøk av kjæresten min i 2 uker fra imorgen av, så da kommer jeg nok ikke til å være så vekdig aktiv, da prioriterer jeg heller kjæresten.. Ettersom vi har et avstandsforhold, og han bor laaangt borte fra meg, så får vi ikke møttes så veldig ofte.. Så da må jeg nyte den lille tiden jeg kan være sammen med han heller.

 

Tilbake til overskriften; Fristet. Har dere sett det? Det er et program fra 2011 som handler om personer som blir delt inn i to lag, så må de gjøre mange ting for å få penger til laget sitt. Feks at en må ta tatovering av eksens navn på rompa, og ei annen må barbere av seg alt håret, ei må spise en boks med kattemat osvosv. Denne serien har det kun blitt laget en sesong av, hvorfor de kun har gjort det vet jeg ikke, fordi jeg synes hvertfall denne serien er kjempekjekk! Var kanskje nok seere til at de kunne lage ny sesong? Teit.  Har sett hele sesongen av denne 2 ganger nå, og nå har jeg starta å se den for tredje gang. Begynnte idag og er allerede på episode 5 (måtte hoppe over 4, fordi den ikke ville fungere) såå! :) Jeg ser fristet på www.tv3play.no, om noen skulle lure på det!Men nå skal jeg kose meg videre med Fristet før det snart blir leggetid, så håper jeg dere andre mennesker også koser dere! :-) God natt fininger. 

Sett fristet? Om ja; hva synes du om serien? 

2 kommentarer

AnjaElisabeth

20.06.2013 kl.11:44

Har aldri sett det, men burde heller være noe annet enn å tattovere eksens navn på rompa :P det er jo permanente ting som blir der for alltid :P Høres ut som en artig serie, men skjønner godt at det ikke har blitt laget flere hvis det er sånne ekstreme ting. hehe.

marshmallowz

20.06.2013 kl.19:58

AnjaElisabeth: Veldig morsomt å se på da, og de får jo valget selv om de vil gjøre det eller ikke! Er sånn "Du får valget om å tatovere navnet til eksen din på rompa, og da får laget 15'000 kroner i kassa. Eller du kan velge å ikke gjøre det." :) De får valget om å gjøre mer ekstreme ting også, som feks. å gifte seg, hahah. Glad det ikke er meg som er med på den serien!! ;) Men de kan jo vinne masse masse penger da, så da er det vell verdt en tatovering eller to. Kan jo alltids fikse/endre på den når de kommer hjem! :)

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente fra en liten øy i Rogaland! Jeg går i 1 klasse, på studiespesialisering. Denne bloggen handler generelt om livet mitt. Kommer til å skrive en del om trening, klær og mat ettersom det er de tingene jeg interesserer meg for, og som er store deler av livet mitt! Ellers skriver jeg om alt som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits